De är väl ändå för rara...

Då och då påminns man om varför man tycker det är så roligt att jobba med barn. De säger de mest roliga saker, de kan se på saker på ett helt annat sätt än vi vuxna, de kan vara mycket ärligare med vad de tycker än vuxna etc.

För några veckor sedan kom en kille i 3:an upp till mig och frågade om inte jag kunde skaffa fram en viss bok åt honom. (jag har biblioteksansvar för f-3 på skolan). Ja sa jag, lämna bara en lapp på mitt skrivbord så ska jag köpa in den.
Senare under dagen hittade jag denna lapp:På grund av köpstopp så tror jag inte jag kan handla in så mycket böcker. Men däremot att jag fått in lite pengar från några föräldrar i klassen som ersättning för att hunderna deras ätit upp läseboken. Så jag använde de pengarna och köpte boken och la den i 3:ans låda. Senare smög han fram till mig och tackade. Fredagen innan lovet hade jag en riktigt jobbig dag, det var bråk och konflikter, 2:orna var sjövilda och jag hade fått skrika på dem mer än en gång. Men i slutet av skoldagen hittade jag denna lapp på min kateder. Naaaaw. Var det inte för rart!? Vad lite som  kan få ens dag att vända.=)

 

Kommentarer
Postat av: Pennysson

Gulliga lappar du får!

2008-11-17 @ 13:23:26
URL: http://pennysson.blogg.se/
Postat av: FrökenSnö

Ja, visst får jag!? Ibland kan de faktiskt vara gulliga också. =)

2008-11-19 @ 18:48:14
URL: http://frokensno.blogg.se/
Postat av: Pennysson

Inte mina.

2008-11-20 @ 21:10:14
URL: http://pennysson.blogg.se/
Postat av: Pennysson

Bakade ett långpannebröd igår med morötter i, oj så gott det var! ett litet vardagstips bara. hoppas du har det bra.

2008-11-21 @ 18:36:52
URL: http://pennysson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0