Sista arbetsdagen är slut

Då var det officiellt. Jag har arbetet min sista arbetsdag på skolan. Klumpen i halsen infann sig igen och det var dags för nya avsked.

Den här gången var det arbetskamraterna. Dom som välkomnade mig med öppna armar och hjälpte mig att finna mig till rätta. Dom som aldrig hade långt till skratt och som hjälpte till att göra allt som var tungt och jobbigt lite lättare.

Igår blev jag så fint avtackad med blommor och presenter av dom och rektorn. Blev så rörd, det var absolut inget jag hade förväntat mig. Av rektorn fick jag en stor fin bukett . Presenterna bestod av ett doftljus med doft av sommar för att minnas den dagen då M och jag möttes upp vid femtiden för att cykla till jobbet (det är en bit!) för att sedan efter skoldagens slut cykla hem igen (där en flaska rosévin blev viktig färdkost).  Men jag fick också en dalahäst! Denna var av lite modell större, så nu har jag två!

  

Som ni ser av första bilden så är det kanske på tiden att jag skaffar mig en anständig blomvas...*harkel*

Avsked
Asked och förändringar, hatar dom. Jag vill att allt ska fortsätta vara som det har varit. Idag tog jag avsked av mina tvåor. Ystra som kor på grönbete var de ivriga på att få ge sig iväg på sitt sommarlov. Men jag hann sno mig en kram från alla och som present fick alla ett varsitt bokmärke som jag gjort. På bokmärket ver det en bild på eleven läsandes sin "bänkbok". Plus en liten lyckoönsking från mig.

Kommer nog ta tid innan det sjunker in att man inte längre kommer ha klassen. Inte längre få försöka förklara K:s alla olika funderingar om varför exempelvis ångvält heter ångvält. Inte längre få höra dom glatt ropa mitt namn när jag kommer på morgonen. Inte längre få höra E.s alla långa lååånga berättelser om vad hon har gjort dagen innan. Inte längre få känna mig stolt när de från att bråkat och betett sig illa plötsligt leker bra ihop och bryr sig om varandra.

Kommer sakna er!

Fick bästa presenten från klassen också. En dalahäst! Precis vad jag tänkt köpa innan lämnar dalarna.RSS 2.0