Tankens kraft

Tänker mycket på tankens kraft just nu. Jag tror på att ens inställning och hur man tänker påverkar hur pass lycklig/olycklig man är. Det är så lätt att man faller i negativitetsfällan. Man hänger på alla andra och klagar och beklagar sig. Man är missnöjd med saker och önskar hela tiden det där man inte har. Jag kämpar för att inte hamna i de där fällorna. Jag vill inte slösa energi på det dåliga, för vad tjänar det till? Att vara positiv är kanske inte alltid lätt men jag tror att det är värt att kämpa för.

Jag vill vara den glada tjejen. Jag vill le och skratta mycket. Jag vill se allt positivt som finns i varje dag och jag vill smitta av mig på andra. Den personen vill jag vara.


Nya tag?

Prövar om jag kan komma igång att skriva här igen.

Känns som man har lite mer tid nowadays nu när man inte både jobbar och pluggar. Idag, lördag exempelvis har jag inget speciellt vikt att göra. Skulle ha dragit till fjälls med pappsen för lite skidåkning. men han bangade pga kylan men det blir antagligen imorgon. Sitter ist. och "pratar" med brorsan över facebook. Sedan ska jag uppbåda lite ork till att rengöra badkar, handfat och toa. Oh, what a life of adventures!


I'll be ok

It’s a brand new day
The sun is shining
It’s a brand new day
For the first time in such a long long time
I know I’ll be okRSS 2.0